Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato Emne
29-05-2020

Så er de fleste vist på vandet, der er i hvert fald ikke så mange master i skuret!⛵️😃
Det betyder at vi skal have den årlige oprydning i masteskuret. Har du noget liggende i skuret, så tjek om der er navn og telefonnummer på. Hvis vi ikke kender ejermanden bliver det fjernet.
Bestyrelsen vil også gerne have ryddet op i området bag ved det gamle værft, så her gælder det samme. Sæt navn og telefonnummer på både/stativer eller hvad i nu har liggende.
Ellers vil vi (Bestyrelsen) ønsker jer alle en god pinse, håber i får nydt den.⛵️⛵️⛵️

25-05-2020

Så er det blevet forår igen og alle både er snart kommet i vandet, men ellers er intet er som det plejer.

Covid-19 har i den grad gjort sit til, at vi alle har helt anden hverdag end vi plejer. Vi har som klub et ansvar for at forhindre spredning af smitten og at vi efterlever de regler, der er udstukket fra myndighederne. Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi foreløbigt aflyser alle aktiviteter og arrangementer indtil udgangen af august.

Første planlagte arrangement er derfor Hammertræf til september, indtil da må vi værre sammen hver for sig. Derfor foregik årets standerhejsning også i stilhed, men standeren er kommet op og en anderledes sejlsæsonen er skudt i gang.

Der er kommet nye ansigter i bestyrelsen. Torsten Menzel er ny næstformand og jeg er ny formand - tak for valget vil fra os begge. Jeg glæder mig til denne spændende opgave, men at løfte arven efter en meget aktiv Anders er bestemt ikke en nem opgave. Anders har lagt et kæmpe stykke arbejde i klubben i gennem mange år. Stor tak til Anders og ikke mindst Susanne som også har været en stor del af klubben. Jeg kan kun gøre mit bedste for at leve op til min forgænger, men alting vil sikkert ikke blive gjort som tidligere, nye folk nye skikke.

Til de som ikke kender mig kan jeg fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder Kim C. Frederiksen, er 45 år og bor i Rønne. Til daglig arbejder jeg hos BHS Logistics, så hvis du bestille en kran til søsætning eller optagning af båden er det måske mig, der tager telefonen. Jeg har selv en sejlbåd og har været aktiv sejler i 6-7 år.

Jeg vil som ny her på posten, ikke fortælle en masse om året der er gået i klubben. En ting jeg dog vi nævne er vores nye køkken, som virkelig pynter i vores klubhus. En stor tak skal lyde til dem, der har gjort dette muligt. Især Bjarne og Kirsten har lavet et kæmpe arbejde. Men mange andre har også hjulpet – stor tak til alle.

Jeg vil slutte med at ønske jer alle en dejlig sommer og gælder mig til vi igen kan mødes under mere normale forhold, pas på jer selv og hinanden.

Stor sejlerhilsen
Kim

11-04-2020

Derfor lukker vi ned for alle tilbud og aktiviteter fra nu af og foreløbigt indtil den 10.maj.

26-03-2020

Søsætning 2020

Download her

FORÅRETS SØSÆTNING VIL FOREGÅ FØLGENDE DAGE

Fredag d. 3/4 søsætning kl.09:00
Fredag d. 17/4 Maste påsætning kl. 09:00 og søsætning kl.11:00
Lørdag d. 25/4 Maste påsætning kl. 08:00 og søsætning kl.11:00
Fredag d. 1/5 kl. Maste påsætning 09:00 og søsætning kl.11:00
Fredag d.15/5 Maste påsætning kl.09:00 og søsætning kl.11:00

Pga. at mastekranen er ude af drift, sættes master også på af kranbilen.
Ønsker du dette gjort samtidig som søsætning, skal det oplyses ved bestilling.
Ellers kontakt os og vi finder en anden dag i forbindelse med søsætning.

KONTAKT VENLIGST

Asbjørn Jensen Tlf. 56 93 15 22
Kim C. Frederiksen Tlf. 56 93 15 83

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

To vigtige opslag vedr. sejlads sikkerhed omkring Rønne

Download venligt disse for din egen sikkerheds skyld

Havneudvidelsen af Rønne Havn

Høft ved Nørrekås